Werken Scheldelaan


LILLO – Op 3 augustus, vlak na het bouwverlof, starten we aan de tweede fase op de Scheldelaan. Tijdens deze fase vernieuwen we de rijstroken richting Antwerpen vanaf complex 12 Lillo tot net voor de Boudewijn- en Van Cauwelaertsluis. Tegelijk saneren we de brug over de R2.

Vanaf 3 augustus nemen we de volledige weghelft richting Antwerpen in en is deze afgesloten voor het verkeer. In de zone ter hoogte van het complex (fase 2B en 2C) verwachten we de werken in de tweede helft van september te kunnen afronden. Fase 2A loopt daarna nog enkele weken door en ronden we eind oktober af.

Verkeerssituatie vanaf 3 augustus tot tweede helft september
Verkeer van Antwerpen naar noorden: Op één rijstrook op de eigen weghelft vanaf kruispunt Lanxess tot voorbij het complex Lillo. Alle afslagbewegingen naar de opritten van de R2 blijven mogelijk
Verkeer vanuit het noorden: Vanaf het Havencentrum op één rijstrook op de busbaan. Verplicht afslaan naar Tijsmanstunnel-West t.h.v. de witte molen en de lus over de R2 volgen.
Naar A12: oprit R2 richting A12 bereikbaar vanaf Tijsmanstunnel-West
Naar Liefkenshoektunnel/Beveren: Op einde Tijsmanstunnel-West  rechtsaf naar Scheldelaan richting noorden en vervolgens de oprit van de R2 richting Beveren nemen.
Naar Antwerpen: Op kruispunt met Scheldelaan linksaf, verkeer naar Antwerpen op één rijstrook op de andere weghelft.
Van de R2 naar Scheldelaan:Komende van A12 richting Scheldelaan zuid: lus aan Evonik naar Tijsmanstunnel-West en dan omleiding volgen.
Komende van A12 richting noord: geen wijziging
Komende van Beveren: geen wijzigingen 

Info:  bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be of te bellen op 0468 03 53 84 (tijdens de kantooruren).

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder