Werken aan drie op- en afritten vanaf 5 mei


Het Agentschap Wegen en Verkeer voert in de loop van de maand mei gedurende twee weken een structureel onderhoud uit aan het op- en afrittencomplex van de A12 in  Ekeren. Vanaf 5 mei zal er op drie verschillende locaties hinder zijn door de werken.
De opritten vanuit Luithagen-Haven naar de A12 noord en A12 zuid (bruine kleur op de kaart) krijgen tussen 5 en 15 mei een nieuwe brugvoeg en een nieuw wegdek in asfalt. Deze verbindingen zullen gedurende die hele periode afgesloten zijn voor verkeer.
Aan de aansluiting van de afritten van de A12 richting Luithagen-Haven wordt een extra rijstrook aangelegd en daarna ook het wegdek in asfalt vernieuwd (gele kleur op de kaart). De werken aan de aansluiting van de afritten van de A12 richting Luithagen-Haven (gele kleur op de kaart) starten op 5 mei en duren tot 22 mei. Deze afritten worden zoveel mogelijk open gehouden voor verkeer, maar er zal plaatselijk slechts één rijstrook beschikbaar zijn. Enkel tijdens de asfalteringswerken, van 18 tot 20 mei, gaan de afritten dicht (oranje-gele streeplijn op de kaart).
Verder zal op 5 mei ook gestart worden met asfalteringswerken op de opritten van de Noorderlaan naar de A12 (blauwe kleur op de kaart). Deze verbindingen worden afgesloten tussen 5 mei 22u en 8 mei 6u.
De afritten van de A12 naar de Noorderlaan (groene kleur op de kaart) worden vanaf 12 mei aangepakt. Daar is er het eerst weekend dus geen hinder.
Deze timing is indicatief en onder voorbehoud van een vlotte voorbereiding van de werken en goede weersomstandigheden.
Alle informatie vind je www.wegenenverkeer.be/antwerpen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder