Weer geen 34de Mariaburgse Feesten maar wel quiz


MARIABURG – Als alternatief is er wel een 2e Zoek-mee-wandeling met extra aandacht voor de kinderen
In 2020 konden de 34e Mariaburgse Feesten helaas wegens COVID-19 niet plaatsvinden. Als alternatief hadden we een 1ste Zoek – mee – wandeling aangeboden. Die kende zo’n overdonderend succes – we kregen maar liefst 118 deelnemersformulieren binnen – dat we niet konden nalaten aan de vraag te voldoen en we een 2e Zoek – mee – wandeling hebben ontwikkeld, ditmaal met ook extra aandacht voor de kinderen.


Het is weer een alternatief voor de nog steeds 34de Mariaburges feesten en helaas ook op zondag 26 september 2021 weer afgelast zijn wegens organisatorische moeilijkheden rond COVD-19. Quiz op vrijdag 24 september gaat wel door! Wandelbrochures kunnen gratis bekomen worden vanaf de verschijning van onze krant “Gazet van Het Nieuw Kwartier nr. 151” van september via scannen van QR-code op onze affiches en het downloaden op website Mariaburg ‘ www.mariaburg.be ‘.
Ook bij volgende ophaalpunten is het mogelijk een brochure te ontvangen: Wijkcentrum (24/24); DC Antverpia; Bakkerij Van Landeghem; Bakkerij Wouters; Bakkerij Vossen; De Groene Wijzer; Carfourke; KopiKofi; ‘ Krantenkopje; Bib Ekeren Driehoek; Bib Brasschaat.

Alle antwoordformulieren moeten ten laatste binnen zijn in de postbus van Wijkwerking Mariaburg – Van de Weyngaertplein 38, 2180 Ekeren – ten laatste op zondag 28 november 2021. Uitslag en uitleg volgen op zondag 12 december 2021 te 14 uur in het Wijkcentrum indien COVID-19 dit toelaat. We hopen weer op een mooi aantal deelnemers. Enkele prijzen kunnen wij aanbieden dankzij medewerking van OXFAM Wereldwinkels Ekeren en Kapellen; koffiehuis Kopikofi op de Schriek en ’t Kadooke op Kapelsesteenweg.
Alle verdere informatie over deze opnieuw afgelaste 34eMF kan men bekomen via raadpleging site ‘ www.mariaburg.be ‘. Hier kan men ook een verklarende boodschap beluisteren voor het annuleren van deze feesten van onze ondervoorzitter en organisator Steven De Schepper.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.