Week van de Opvoeding: opvoeden is samenspel

Tijdens de Week van de Opvoeding (van 16 tot 23 mei) bruist het in Vlaanderen en Brussel van boeiende activiteiten voor kinderen, jongeren, ouders en andere opvoeders. Ook in Kapellen!
De theatervoorstelling Hotel Hallo – voor kinderen van 6 tot 12 jaar – wordt op woensdag 16 mei om 14.00 uur gespeeld in ’t Kerkske (Kapelsestraat 182). Tickets (€ 2) bestel je via de webwinkel op www.kapellen.be.
Max en Mia zijn de beste vrienden. In het hotel van hun ouders komen ze in contact met interessante gasten: reizigers uit de hele wereld. En die prikkelen hun nieuwsgierigheid.
Jürgen Peeters vertelt tijdens de gratis lezing Kinderen zijn geen puppy’s over het evenwicht tussen discipline en een goede relatie met je kinderen. En dat op donderdag 17 mei om 20.00 uur in de bib (Dorpsplein 15). Inschrijven via huisvanhetkind@kapellen.be.
De Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun (groot)ouders, tantes, … Je kan er met elkaar ervaringen uitwisselen. Baby’s en peuters kunnen er spelen en hun sociale vaardigheden trainen. Voorleesmomenten worden op woensdag 16 mei (bko ‘t Egeltje, Antwerpsesteenweg 146) en dinsdag 22 mei (bko ’t Egeltje, Kazerneweg 14) tussen 9.30 en 11.30 uur georganiseerd. Deelnemen is gratis en inschrijven is niet nodig.
De bib (Dorpsplein 15) houdt een spelletjesnamiddag op woensdag 23 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Kom langs met vrienden, broer of zus, mama, papa, oma of opa. Je kan niet alleen gezelschapsspelletjes spelen: bij goed weer worden er buiten ook grote spellen klaargezet, zoals megavier-op-een-rij, megamikado… Je kan op ieder moment aansluiten, deelnemen is gratis en inschrijven is niet nodig.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *