Wedstrijd Ambacht in de Kijker

Van 1 februari tot 15 maart kunnen Belgische ambachtslieden en jongeren tot 25 jaar zich inschrijven voor de nationale wedstrijd Ambacht in de Kijker. Zo maak je kans om de Ambachtsprijs of de Leerschoolprijs van 2017 te winnen.
De wedstrijd zet de rijkdom van onze ambachtelijke sector in de kijker, promoot kwaliteitsvolle ambachtslieden bij het grote publiek en wil jongeren warm maken voor ambachtelijke beroepen.
Inschrijven voor de wedstrijd kan via www.ambachtindekijker.com. Een selectiecomité kiest 10 laureaten. Die laureaten worden extra in de kijker gezet met een bedrijfsfilm en in de communicatie van de wedstrijd. Daarnaast is er de Ambachtsprijs 2017 van 3 000 euro, De Parel van de Jury van 1 000 euro en de Publieksprijs van 1 000 euro. Voor die laatste prijs kan het publiek stemmen voor zijn favoriete laureaat. Je maakt kans op een aankoopbon bij één van de geselecteerde ambachtslieden.
Info: info@ambachtindekijker.com, 02 500 50 70

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder