Webinar ‘my retail business and a webshop’ voor Kapelse ondernemers

Tom Namurois, gemeenteraadslid sp.a Kapellen

KAPELLEN – Op de dag van de ondernemer kondigt sp.a Kapellen aan een webinar te organiseren voor Kapelse ondernemingen om hun online verkoop op te starten of te verbeteren.

De webinar bezorgt de ondernemer een reeks tips and tricks die je als ondernemer nodig hebt om je op weg te helpen met een webshop en online verkoop. De webinar zal gegeven worden door Kapels ondernemer Wim Versées van Wiver. Hij is gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops. Sp.a Kapellen zal de kosten op zich nemen. Gemeenteraadslid sp.a Tom Namurois: “Ik wil heel graag mijn producten bij de lokale handelaar kopen om ze te ondersteunen en er zo voor te zorgen dat ze deze moeilijke periode doorkomen, maar tegelijk heb ik vastgesteld dat er nog veel winkels geen mogelijkheid geven om online te kunnen aankopen. Met Sinterklaas, kerstmis en Nieuwjaar voor de deur, zou dit wel eens heel nefast kunnen zijn voor omzet van de Kapelse ondernemers. Ik kan me ook voorstellen dat het niet evident is om als ondernemer hier aan te beginnen. Daarom dat we deze webinar willen organiseren. Het geeft de ondernemer de mogelijkheid om te zien of het interessant is om hierin te investeren.”
De webinars gaan door op dinsdag 24 november en donderdag 26 november telkens om 20u. Inschrijven kan door een mail te sturen naar wim@wiver.be met de voorkeursdatum. Nadien krijg je een link via mail doorgestuurd om de online webinar te kunnen volgen. De webinar duurt een klein uurtje waarbij Wim Versées van Wiver zes topics zal bespreken. Nadien is er nog tijd voor vraag en antwoord. De webinar wordt betaald door sp.a Kapellen.

“We spelen kort op de bal, want de webinars vinden volgende al week plaats, maar stel dat je met een webshop wil starten, zal het nog enige tijd vergen om alles op tijd in orde te brengen. Met deze actie willen we de Kapelse handelaren duidelijk maken dat we ze niet in de steek laten en dat we proberen te helpen waar kan. Tevens wil ik nogmaals een oproep doen naar de Kapellenaren om solidair te zijn met Kapelse ondernemers. Koop je toekomstige aankopen zoveel mogelijk lokaal aan, iedereen zal hier bij winnen”, besluit Tom Namurois.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *