Warm onthaal op koude zondag !

Moretus Ekeren houdt zondag 4 maart een warme opendeur, waar iedereen welkom is om het reilen en zeilen van de school te komen proeven.
Wij verwelkomen iedereen met open armen, en informeren graag de ouders en leerlingen die interesse hebben in de vele studierichtingen die we aanbieden en het dagelijkse leven op de beide campussen, concrete afspraken rond zorg, studiekeuzebegeleiding en de vele mogelijkheden na de middelbare studies. Tevens beantwoorden wij alle vragen omtrent de 1A&B jaren, Latijn, Stem (Science–Technology–Engineering–Mathematics) en zeker ook Clil (Content and Language Integrated Learning) waar onze school als een van de pioniers in Vlaanderen, erg sterk in verder gegroeid is, nl zaakvakken (nu van 1 tot 6) in een andere taal dan de moedertaal, of anders geformuleerd bijvoorbeeld aardrijkskunde/ geschiedenis/wetenschappen in het Engels. Uiteraard kan een kandidaat-instromer in hogere jaren ook nu reeds terecht op deze opendeur.
Ouders kunnen op zondag 04 maart tussen 11.00u. en 15.00u. rustig een kijkje komen nemen en een intake- of kennismakingsgesprek hebben met directie en/of leerkrachten, en tevens wordt de mogelijkheid geboden (ook via de website) om de administratieve fiche reeds op voorhand in te vullen. Voor definitieve formele inschrijving nodigen we iedereen (terug) uit op zaterdag 21 april 2018, de vroegste dag voor inschrijving, door het LOP vastgesteld voor alle middelbare scholen van het grondgebied Antwerpen, waaronder Ekeren dus ook valt.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *