Wannes Huybrechts plots overleden

Wannes-spot
Op maandag 9 april vernamen we met ongeloof het overlijden van Johan (Wannes) Huybrechts tijdens een vakantie met zijn gezin in Aalborg (Denemarken).  Johan was nog maar 51 jaar.  Hij is de zoon van Stan Huybrechts en Yvonne Bollens uit de Smoutakker in Stabroek.
Johan was lang chirolid en nadien ook leider.  Eerst bij de “Sproetjes”, de afdeling voor andersvaliden die Chiro Kristal in de jaren 80 had. Nadien ook nog bij andere afdelingen.
Door zijn lerarenopleiding was Johan steeds heel geëngageerd bezig met en voor kinderen. Ook in de Chiro. Dit engagement heeft hij later ook verder gezet in het onderwijs waar hij momenteel coördinator van Leren en Innoveren bij het algemeen onderwijsbeleid van de Stad Antwerpen was.
Op de foto zien we de Wannes zoals we hem zo vaak zagen. Een spel aan elkaar praten, een muziek- of kwisavond presenteren, zelf toneel spelen… het was echt wel zijn ding.  Ook aan 75-jaar Chiro Kristal nam hij nog actief deel en presenteerde hij Chiro Morgana.
De uitvaartplechtigheid had plaats in de kerk van O.L.V.  van Smarten, Maantjessteenweg te Merksem op zaterdag 20 april.  Wij wensen Christel en de kinderen enorm veel sterkte toe.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.