Wandelzoektocht #OPSTAPINKAPELLEN

KAPELLEN – De eerste festiviteiten in Kapellen waren een succes en doen ons mijmeren naar meer. Wij, van #OPSTAPINKAPELLEN (een groepje Kapellenaren met een hart voor Kapellen), konden het weeral niet laten en zorgde nu voor het 3 jaar op rij, voor een heuse leuke wandelzoektocht van +- 7km doorheen het mooie Kapellen.

Een 50 vragen leiden u naar  gekende en minder gekende plaatsen en maken u bewust van de pareltjes in ons dorp. Probeer zeker ook eens terrasje. De zoektocht kan je in 1 of meerdere keren uitvoeren, zolang de antwoorden maar voor 5 september 2022 bij de opgegeven adressen binnengeleverd zijn.
Ook dit jaar kunnen we rekenen op onze gulle middenstand van Kapellen, die steeds voor de nodige mooie prijzen zorgen. Kortom voor verveling in Kapellen heb je geen tijd. Trek die stevige stappers of trendy sneakers aan, zet de stappenteller op en geniet van onze zoektocht. Wie weet wordt jij de winnende speurneus?
De zoektocht kan u downloaden op de website : www.opstapinkapellen.be De zoektocht is gratis en uit te voeren door jong en oud. Antwoorden kunnen door gestuurd worden naar info@opstapinkapellen.be of opstapinkapellen@gmail.com
De zoektocht loopt van 01/07/2022 tot 05/09/2022 Facebookpagina: https://www.facebook.com/opstapinkapellen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

  1. Na vraag 36 staat er een verkeerde straat vermeld .
    Je gaat verder tot aan de Oude Bunderbeeklaan , dit moet Oude Bergsebaan zijn .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder