Vrouwenvoetbal: DV Opglabbeek-K. Achterbroek VV 3-2

In Opglabbeek was Achterbroek in de beginfase de betere ploeg  met een schot van Sofie Kenis dat werd gepakt door Tamara Wellens. Dan kans aan de overzijde maar een goede redding van Ellen Vermeiren voorkwam onheil.  Achterbroek bleef haar kans gaan een tweede schot van Sofie Kenis ging naast en een vrije trap van Stephanie Ehlen over. Ondertussen was het opletten voor de prikken van de thuisploeg maar doelvrouw Ellen Vermeiren was telkens bij de les met enkele puike reddingen. Dan was er Nele Goyens namens de thuisploeg met een listig schot maar opnieuw een goede redding van Ellen Vermeiren.  Die even later ook een schot van Sarah Reynders redde. Ook in de rebound kende de thuisploeg geen succes.  Ook Achterbroek kreeg voor rust nog kansen  een schot van Lotte Aertsen werd door Tamara Wellens gered en Nele Uyterlinde plaatste de rebound naast.  Vlak voor de pauze was er nog een kopbal van Tinne Van Roie die naast ging. Vlak na rust zou de thuisploeg dan twee keer toeslaan eerst ging Sarah Reynders alleen door passeerde doelvrouw Ellen Vermeiren en scoorde de 1-0. Even later werd de voorsprong zelfs verdubbeld  toen Nele Goyens van dichtbij een voorzet van Reynders afmaakte. En kopbal van Lotte Aertsen werd dan van de lijn gehaald maar het doelpunt viel echter weer aan de overkant.  Solonummer Nele Goyens en 3-0. Achterbroek bleef echter vechten voor elke bal en even later 3-1 via Lotte Aertsen. Dan was er een schot van Lisa De Wit naast. Maar even later bij een terugspeelbal was er bijna een owngoal de bal kwam van de lat terug en Dorien Debacker scoorde de rebound. 3-2. Alles op alles nu en een ultieme gelijkmaker werd nog van de lijn gehaald het schot was van Tinne Monsieurs.