Vrijetijdscentrum De Schelde op komst!


Jeugd- en cultuurcentrum De Schelde wordt omgebouwd tot vrijetijdscentrum De Schelde.
Het wordt ‘the place to be’ voor jong en ouder om elkaar te ontmoeten en om vrije tijd educatief, speels, sportief of cultureel in te vullen.

Waarom een vrijetijdscentrum?
Vrije tijd is kostbaar. Die tijd wilt men dan ook zo optimaal mogelijk invullen. Om u hierbij te helpen wordt  een vrijetijdscentrum opgestart, waardoor de dienstverlening wordt geoptimaliseerd:

De inwoners van het district kunnen vanaf 15 januari 2013 alles wat te maken heeft met vrijetijdsbeleving en vrijetijdsorganisatie terugvinden op één plek.
De communicatie vergemakkelijkt: de inwoners krijgen een overzichtelijke vrijetijdsbrochure en hebben één contactpunt tot wie men zich kan richten voor informatie en vragen.
Het vrijetijdsteam kan activiteiten beter op elkaar afstemmen.

Wat verandert er in de werking van de diensten?
De sportantenne, de cultuurantenne, de seniorenconsulent en de medewerkers van het jeugd-en cultuurcentrum worden gebundeld tot één vrijetijdsteam. Dit team is vanaf 15/1 op één locatie terug te vinden.
Ook uiterlijk ondergaat het centrum een restyling. Het gebouw wordt grondig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe voorstellingszaal en foyer. Daarom zal het jeugd- en cultuurcentrum een ruime tijd zijn deuren sluiten.

Waar kan men terecht tijdens de werken aan het centrum?
Van 1 december 2012 tot en met 14 januari 2013 is het jeugd- en cultuurcentrum gesloten.  
Vanaf dinsdag 15 januari 2013 vindt men de vrijetijdsmedewerkers op de eerste verdieping in het districtshuis te Berendrecht terug.
Na de werken in 2015 verwelkomt het voltallige vrijetijdsteam bezoekers graag in het vernieuwde vrijetijdscentrum De Schelde.

Een A-kaart aanschaffen of materiaal ontlenen kan in bibliotheek Viswater. Voorstellingen en ticketverkoop starten terug vanaf maart 2013.

Contact
Tot 30/11 bij cc De Schelde:  tel. 03 569 93 54  – Vanaf 1/12 bij het districtshuis: tel. 03 289 28 00 – ccdeschelde@stad.antwerpen.be – www.ccdeschelde.be – Facebook Cultuurcentrum De Schelde

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *