Vragenhalfuurtje districtsraad 2 juni: stel je vraag per mail

BERENDRECHT/ZANDVLIET/LILLO – Door de coronamaatregelen zullen de raadscommissie van 25 mei en de districtsraad van dinsdag 2 juni virtueel doorgaan. Heb je als bewoner een vraag voor het vragenhalfuurtje voorafgaand aan de districtsraad? Mail dan je vraag naar het district.

De districtsraad wil bewoners de kans geven om hun vragen te stellen. Normaal gezien doen zij dit tijdens het vragenhalfuurtje voorafgaand aan de districtsraad. Door de coronamaatregelen is er geen fysieke districtsraad en kunnen bewoners hun vragen via mail stellen. 

Vragen kunnen gemaild worden tot en met dinsdag 2 juni om 9.30 uur naar district.berendrechtzandvlietlillo@antwerpen.be. Tijdig binnengekomen vragen worden voor de zitting doorgemaild aan de raadsleden. 

Een antwoord op je gestelde vraag kan je verwachten binnen de 30 dagen via mail.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

  1. Wanneer gaat er eindelijk eens iets gedaan worden aan het zwaar vrachtvervoer dat door de Kapelstraat in Berendrecht komt gereden en voor de zoveelste keer aan de overdreven snelheid in Bosstraat, kapelstraat en Steenovenstraat. Is dat nu zo moeilijk om daar te laten flitsen.

    Wacht op een antwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *