Volksspelen met hond werd groot succes


Op 9 september ll. heeft hondenschool Loebas voor de 2de maal haar volksspelen gehad. En met succes met momenteel 19 deelnemers.  Aan al deze deelnemers alvast een dikke proficiat.
Er was die dag dan ook weer van alles te beleven, in de eerste plaats onze volksspelen met 6 disciplines,een kruiwagen race, blindelings parcours, kegelspel, golfspel, zaklopen en een hindernissenparcour. Het zat weer helemaal goed. Daarnaast was er dan ook gelegenheid voor een hapje en een drankje. Na onze volksspelen kon er ook nog mee gedaan worden aan een scurry, iedereen die graag deelnam had dan ook een prijs.
Iedereen die zich inschreef voor de volksspelen kreeg een bonnetje voor een extra prijs te winnen en als kers op de taart kon je dan nog meedingen voor een prachtig gevulde mand vol met hondensnoepjes en hondenspeeltjes. Deze dag was dan ook echt een dag gericht voor de hond met baasje. Wie wil werken met zijn hond is dan op zo een dag ook  echt tevreden.
En wij als hondenclub zagen dat het goed was. Voor geïnteresseerde mensen zijn wij steeds bereikbaar op zondag tussen 10.00 – 12.00 uur in de zomermaanden ook op woensdag tussen 19.00 – 20.00 uur
in de wintermaanden ook op zaterdag tussen 14.30 – 15.30 uur , iedereen is dan ook van harte welkom aan de dijkweg ( rto het vliegveld in hoevenen ).

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *