Voetbaltornooi K.Mariaburg V.K.

Zoals elk jaar op het einde van het seizoen, organiseert de Koninklijke Mariaburg Voetbal Klub ook nu weer een Oost-West Voetbaltornooi voor alle voetballers, groot en klein, voor moeders, vaders en supporters die vriendschappelijk tegen elkaar spelen op het terrein aan de Zwemdoklei 1 te Brasschaat.  Maar op zaterdag 7 en zondag 8 mei blijft het niet bij voetballen alleen.
Op zaterdag 7 mei gaat te 10 uur een Spel zonder Grenzen van start, te 14.30 uur een mini-tornooi, te 18 uur spelen de veteranen en vanaf 21 uur loopt de Nacht van Mariaburg met als hoogtepunt de uitreiking van de Gouden Schoen aan de beste Mariaburgse speler.
Naast randanimatie met springkastelen, drank- en eetstandjes en een tombola wordt zondag 8 mei volledig gevuld met voetballen.  Vanaf 10 uur tot in de late namiddag volgen de verschillende wedstrijden elkaar in snel tempo op.  De Mariaburgse teams worden opgedeeld in Oost (Brasschaat) en West (Ekeren) maar er zijn ook ploegen uit Brasschaat en Zandvliet  uitgenodigd.  (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder