Voetbalclub Kalmthout SK stelt The Road to Heikant voor in het uniek decor “kasteeldomein De Markgraaf”

Voetbalclub Kalmthout SK krijgt vanaf september 2016 met het gemeentelijk sportpark Heikant een nieuwe thuisbasis. Die verhuis vraagt ook een forse investering van de club omdat ze de afwerking realiseren met eigen middelen. In hun zoektocht naar potentiële sponsors nodigt Kalmthout SK zakenmensen uit in het unieke decor van kasteeldomein De Markgraaf.
“Wij zijn heel tevreden dat Jan Rijsdijk, eigenaar van het prachtige domein De Markgraaf aan de rand van de Kalmthoutse heide, wou meewerken aan ons idee om onze gasten in stijl te ontvangen”, zeggen Danny Van Heybeeck en Ward van Hooydonk van voetbalclub KSK.
“Op donderdag 26 maart brengen we zakenmensen uit de regio Noord-Antwerpen samen. Zo bieden we hen een mooie kans om te netwerken, maar uiteraard willen we hen ook ons verhaal van ‘The KSK Road To Heikant’ in detail voorstellen en tonen hoe zij daaraan kunnen meewerken. Naast de voorstelling van ons project verwelkomen we twee gastsprekers. Chris Meeusen (Xtra Digital Agency) licht het succes van sport- en televisiesponsoring toe en de meerwaarde van kleine investeringen. Daarna laten we ex- wielrenner en wereldkampioen veldrijden Adrie van der Poel aan het woord die vanuit zijn eigen ervaringen vertelt over successen in de sport, over hoe zoon Mathieu recent de jongste wereldkampioen veldrijden werd en hoe dit zich vertaalt in sponsoring.
Club van 100
“In Sportpark Heikant beschikken we over een prachtige accommodatie met vier voetbalvelden, moderne kleedkamers en een mooie kantine met tribune en terras. De afwerking realiseren we met eigen middelen en daarvoor zoeken we nog financiële steun”, leggen Danny en Ward uit. “Bedrijven kunnen toetreden tot de ‘Club van 100’ waarmee ze via een bordje op onze Wall of Fame voor altijd deel uitmaken van de geschiedenis van Sportpark Heikant en voetbalclub Kalmthout SK. We stelden daarnaast nog pakketten samen, maar het is ook perfect mogelijk om een sponsordeal op maat uit te werken. Wij staan open voor alle ideeën om samen ‘The KSK Road To Heikant’ te realiseren”, besluiten Danny Van Heybeeck en Ward van Hooydonk.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *