Vlaanderen Feest! met Cleymans en Van Geel

festivalweide

Het podium voor Vlaanderen Feest! kreeg alvast een plaats op de festivalweide aan het Booswegske

BERENDRECHT/ZANDVLIET/LILLO – Voor het eerst sinds lang mag er weer gefeest worden! Kom op vrijdag 9 juli naar de festivalweide aan het Booswegske in Berendrecht en geniet van de beste Nederlandstalige muziek met optredens van DRIES en Cleymans en Van Geel.

Fanfare ‘Willen is kunnen’ zet de avond goed in en brengt je in de sfeer voor DRIES, een energieke jonge popgroep die de show steelt met Nederlandstalige popmuziek. Ze brengen zowel eigen nummers als covers van bekende hits. Daarna schitteren Cleymans en Van Geel samen op het podium. De 2 rasentertainers hebben het podium lang moeten missen en staan dan ook klaar om je een geweldige show te bezorgen. Voor deze editie van ‘Vlaanderen Feest!’ brengen Jelle Cleymans en Jonas Van Geel niet alleen hun eigen topmuziek, maar ook enkele favorieten uit het tv-programma ‘Liefde voor muziek’.

Programma
19 uur: Opening met optreden van fanfare ‘Willen is kunnen’
19.30 uur: DRIES
Aansluitend: Cleymans en Van Geel

Reservatie is nodig, inschrijven en meer info via www.vrijetijdscentrumdeschelde.be – Klik hier voor de rechtstreekse link.

Deze editie van Vlaanderen Feest is een zittende editie, waarbij je plaatsneemt aan een tafel van maximaal 4 personen. Breng je eigen hapjes en drankjes mee!  

·        

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *