Vlaanderen feest en Kapellen viert mee!

De gemeente Kapellen organiseert ook dit jaar een aantal gratis activiteiten in het kader van Vlaanderen Feest!
Onder de noemer “Kapellen vertelt” brengen op woensdag 10 juli vanaf 20.00 uur 11 Kapellenaren 11 verhalen over Kapellen in ’t Kerkske. Die vertelsels zijn straf, om te lachen, historisch, spannend, verbazend, onverwacht, … Komen luisteren is volledig gratis. En om een en ander door te spoelen wordt er bij deze gelegenheid een Kapelse biertje geschonken. 
Op de wekelijkse markt op het Marktplein worden op donderdag 11 juli twee fietsen verloot, eentje gesponsord door de marktkramers, de tweede door de gemeente. Bezoekers van de markt ontvangen vanaf 8.30 uur een tombolabiljet bij elke aankoop. De twee fietsen worden om 10.30 en 11.30 uur onder alle aanwezige deelnemers verloot. 

In het gemeentepark kan je ook op donderdag 11 juli vanaf 19.30 uur terecht voor Engie Parkies met een gratis concert van niemand minder dan De Mens!
Wie aan Nederlandstalige rockmuziek uit Vlaanderen denkt komt automatisch bij De Mens terecht. Frank Vander Linden komt met zijn 3 kompanen op de Vlaamse feestdag naar het Kapelse gemeentepark. 
Dit gratis Engie–Parkies optreden start vanaf 19u30 uur. Optreden start om 20u15 uur. Dranktickets kopen kan tot 23u00. De drank- en snacktogen sluiten om 23u15.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *