Vibes spelen thuis

Na het succesvolle optreden van Fixkes verleden week, was het woensdag 13 juli aan “The Vibes” om het publiek een fijne avond te bezorgen. En dat werd het ook. Ondanks het minder goede weer waren er toch heel wat mensen bijeen gekomen aan het JOS om te genieten van het optreden van deze échte Hoevense jongens. Velen kennen de muzikanten als uitbaters van het Schuttershof in de Kerkstraat. Maar ook van buiten de gemeente was er heel wat interesse.
“The Vibes” brengen rockende covers op een prettig gestoorde manier. Het werd dan ook een gezellige avond met veel ambiance. Met hun stevige vocals werd het publiek opgeroepen om mee te zingen én deed dat ook, begeleid door basgitaar, drums en 2 gitaren.
“TheVibes” brachten een avondvullend programma dat twee uur duurde. Iedereen keerde dan ook tevreden naar huis. Weer al een perfecte organisatie van de Avonden v.z.w.
Volgende week is het de beurt aan de ambianceband “Along Comes Mary”. Afspraak woensdag 20 juli op de weide aan het JOS, Kerkstraat in Hoevenen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *