Vernieuwd politiekantoor Berendrecht nodigt buurtbewoners uit

BERENDRECHT – Het politiekantoor aan de Antwerpsebaan in Berendrecht heeft de voorbije weken een grondige facelift gekregen.
De werken passen in het project van politie en stadsbestuur om het onthaal van elk Antwerps politiekantoor de komende jaren op een klantvriendelijke, moderne en uniforme manier in te richten. De politie wil zo de drempel om een politiekantoor binnen te stappen letterlijk en figuurlijk verlagen.
Het nieuwe politiekantoor valt op doordat de gevel volledig doorzichtig is. Als u het nieuwe kantoor binnenstapt springt ook de grote, ronde balie met een strak, lichtblauw design meteen in het oog. Die vormt het hart van het kantoor.
Burgers met een eenvoudige vraag die geen zin hebben om te wachten, kunnen terecht aan de zuil met ingebouwde computer waar men onze belangrijkste digitale diensten terugvindt. Slachtoffers van misdrijven willen we op een discrete manier verder helpen. Daarom hebben we ook afsluitbare gesprekshoeken voorzien die voor de nodige privacy zorgen.
Morgen, 21 mei, kunnen de inwoners van Berendrecht – Zandvliet – Lillo tijdens een opendeurdag voor de eerste keer kennismaken met de nieuwe onthaalruimte. Zij kunnen er bovendien gratis hun fiets laten graveren en een ritje maken in onze tolwagen.
Maandag 23 mei opent het kantoor dan officieel zijn deuren voor het publiek. Aldus een mededeling van de politie.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *