Vermaak na Arbeid geeft overzichtstentoonstelling 85 jaar gansrijden in Zandvliet

Binnen de Zandvlietse gansrijders ,”Vermaak na Arbeid” wordt druk gewerkt aan de voorbereidingen voor hun tentoonstelling “Een reis door de tijd – 85 jaar gansrijden in Zandvliet”.

Naast honderden foto’s en archiefdocumenten zullen er ook enkele unieke voorwerpen voor het eerst te zien zijn waaronder verslagen uit 1946, de allereerste kielen, mantels en kronen. Al vanaf begin april is het bestuur bezig met het inventariseren van allerlei foto’s artikels en voorwerpen. Op de tentoonstelling zullen verschillende archiefdocumenten en voorwerpen voor het eerst te zien zijn waaronder verslagen uit 1946, de allereerste kielen, mantels en kronen. De organisatoren maken zich sterk om, met uitzondering van enkele heel oude gekroonde hoofden, alle koningen en keizers op foto te hebben.

De tentoonstelling vindt plaats in Cultuurcentrum de Schelde, Keyserhoeve 66 te Zandvliet op zaterdag 12 november van 14 tot 21 uur en op zondag 13 november van 14 tot 17 uur. De toegang is gratis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder