Verkeersproject 30/50 wijk Witven wordt opgestart

HOEVENEN – Het actieplan en de participatie van de wijkbewoners Witven wordt opgestart. Het proces wordt begeleid door het studiebureau Witteveen+Bos in opdracht van de gemeente zal deze firma een nieuw verkeersplan voor de wijk Witven maken.
Om te garanderen dat het nieuwe circulatieplan op maat van de woonwijk en de behoeften van de bewoners en gebruikers is, vraagt het gemeentebestuur van Stabroek om input via onderstaande online platform. Waar ervaart u op dit moment problemen in het verkeer en wat is dit probleem precies? Te hoge snelheden in een bepaalde straat? Een onveilige situatie voor voetgangers of fietsers? Verkeersdrukte op een plaats waar dit niet gewenst is? Naast het doorgeven van huidige knelpunten, staat de gemeente ook open voor alle suggesties.

Ga naar https://witven.inbeeld.app/  om toegang te krijgen tot het platform. Klik daar op de blauwe “denk mee”-knop en navigeer vervolgens naar een locatie om uw concrete input te leveren. Alle informatie wordt meegenomen bij de opmaak van het nieuwe circulatieplan.

Het eerste participatie moment voor de wijkbewoners vindt plaats op dinsdag 23 februari 2021 om 19u30. Dit zal omwille van de corona maatregelen een online evenement zijn.
https://www.stabroek.be/3050

Meer info kan je verder bekomen bij de verkeersdeskundige, mail naar verkeer@stabroek.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

3 reacties

  1. heel de wijk zone 30.of een verkeersplateau in de olmenlaan op kruispunt met platanenlaan.is hier met momenten een race circuit.

  2. alle wijken zouden overal zone 30 moeten zijn en alle wijken worden gebruikt als sluikweg,daar zou dringend iets moeten aan gedaan worden,je wordt regelmatig bijna omver gereden

  3. Met de werken die momenteel ( week van 12 tot 17 april ) in Kapellen doorgaan, zou het misschien nuttig zijn om de Parijseweg enigszins te ontlasten door de Lindenlaan terug open te stellen.
    Een tweede bemerking: iedere nacht tussen 2 en 3 uur wordt er geregeld aan een serieus tempo door de Kastanjelaan gesjeesd ondanks de nachtklok .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *