Verkeersomleiding voor Fase 2 wegenwerken gewestweg N111 start zondag13 april 2014 om +/- 22u00

hoogeind


Fase 2b van de heraanleg N 111 start op maandag 14 april. Deze fase wordt uitgevoerd op het Hoogeind te Stabroek, tussen Aldi en Danckerseweg. Deze duurt tot oktober 2014.
De planning is als volgt:
– 14 tot 18 april: rooien en verwijderen alle bomen vanaf het kruispunt Grote Molenweg
– vanaf 22 april: opbreken alle verhardingen tussen Aldi en Lassonhoflaan. Er wordt steenslag aangebracht. Hierop volgt het rioleringswerk aan beide kanten.
– +/- juni: opbreken alle verhardingen tussen Lassonhoflaan tot voor het kruispunt met Danckerseweg. Er wordt steenslag aangebracht. Vervolgens start het rioleringswerk.
– +/- augustus: opbreken kruispunt met Danckerseweg
– +/- augustus: aanleg wegen (rijweg + fietspaden aan beide kanten van de rijweg)
Gedurende de ganse periode is de gewestweg van Aldi tot aan Danckerseweg volledig afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. In het betrokken deel is enkel bestemmingsverkeer mogelijk, uitgezonderd in de (opschuivende) werfzone. Handelaars blijven op deze manier bereikbaar.
Openbaar vervoer
De sneldienst  776 Putte-Antwerpen zal tijdens fase 2b de zone Putte niet bedienen. Er wordt een beperkte dienst voorzien vanuit Stabroek centrum. Vertrek en aankomst in Rode Hoevelaan. Deze dienstregeling start op reeds op 7 april 2014 en duur tot het einde van fase 2b. Het schoolvervoer richting Stabroek wordt omgeleid via Kapellen. Dit betekent vroeger vertrekken en een langere reistijd. Richting Kalmthout en Essen wordt het schoolvervoer omgeleid via ’s Hertogendijk en Waterstraat. Het bedrijventransport (I-bus en BASF) volgt de omleidingstrajecten van de Lijn.
Geen doorgang voor fietser op de gewestweg
Het huidig fietspad op de gewestweg wordt tussen Grote Molenweg en Danckersweg opgebroken. Er kan geen veilige doorgang gegeven worden in de werfzone. Aan beide kanten voeren machines graafwerken uit. Alternatieve fietsroute richting Stabroek is via Oude Ertbrandstraat, Frans Hotagstraat, Heuvels en ’s Hertogendijk en via Randerode door de wijk richting centrum. Dezelfde aansluiting naar Frans Hotagstraat vind je via Vossenveldlaan en het Elsenbos. Hier is wel geen straatverlichting.
info:  www.stabroekmobiel.be
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder