Verjaardagsconcert ’20 JAAR DE MENS’

Op zaterdag 10 maart ontvangt cultuurraad Stabroek een jarige Vlaamse topgroep, De Mens. Ze bestaan 20 jaar en vieren dit uitgebreid op de planken van Moorland.
In 2011 deed De Mens zo goed als niets.
Dat mocht wel eens. Sedert 1992, toen “Dit is mijn huis”, “Jeroen Brouwers (schrijft een boek)” en “Irene” verschenen, is Vlaanderens energiekste rocktrio nagenoeg onafgebroken aan de slag geweest.
Die twintig jaar werklust laat zich uitdrukken in songtitels — ongeveer 150 stuks, met hits die een mooi deel van het verhaal vertellen: het genoemde openingstrio, daarna “Nederland”, “Lachen en mooi zijn”, “Maandag”, “Sheryl Crow I need you so”, “En in Gent”, vervolgens “Einde van de eeuw”, “Sex verandert alles”, “Ergens onderweg”, “Kamer in Amsterdam”, “Zonder verlangen”, “Luide muziek in kleine auto’s”, en recent nog “Hier komt mijn schip” en “Ik droomde dat ik sliep”.
Ruim zeshonderd optredens, clubconcerten, theatershows èn festivaltriomfen: dat is de rest van het verhaal. De Mens is een vaste waarde die al die jaren in beweging is gebleven.
Ze schrikken er zelf een beetje van : De Mens is 20…
En dus: FEEST ! Met op het podium alle klassiekers, plus een aantal nieuwe nummers en verrassingen. Meebrullen mag, wegdromen bij de meer bedachtzame momenten ook. Het publiek is in die jaren probleemloos meegegroeid met de groep. Oude fans zijn gebleven, nieuwe fans er bij gekomen.
Frank Vander linden, Michel De Coster en Dirk Jans spelen met volle inzet van middelen. En met als muzikaal pluspunt de piano’s en orgels van toetsenwonder David Poltrock.
Niet te missen, in het nu al memorabele feestjaar 2012.

Uur : deuren 20.00 uur, concert 20.30 uur – Organisatie : cultuurraad Stabroek
Tickets : vvk 13 €, kassa 15 €, senioren (vanaf 60) en studenten 2 € korting
Info en reservatie : cultuurdienst Stabroek, 03 210 11 75,   reservaties@stabroek.be

Wij mogen  5 duotickets weggeven. Mail voor vrijdag 9 maart naar redactie@publipolder.be en maak kans op een duoticket


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder