Verdachten van beschieting Parijseweg aangehouden

HOEVENEN – De raadkamer in Antwerpen heeft de aanhouding van twee neven van 37 en 49 jaar bevestigd. Ze zijn aangehouden voor hun mogelijke betrokkenheid bij een schietincident in Hoevenen (Stabroek) op 15 augustus. 

Een woning aan de Parijseweg in Hoevenen werd op zondag 15 augustus tweemaal beschoten, met een tussentijd van ongeveer 15 minuten. Er waren twee kogelinslagen te zien in het livingraam. Uit het buurtonderzoek kwam informatie dat na elk schot eenzelfde bestelwagen snel wegreed.  
Op basis van de beschrijving en verder speurwerk kon de lokale recherche van Politiezone Noord de identiteit van de bestuurder achterhalen. 


De man van 49 uit Wuustwezel en zijn neef van 37 konden op vrijdag 20 augustus gearresteerd worden. Bij een huiszoeking werd een aanzienlijke hoeveelheid munitie, vuurwapens, een boksbeugel en messen aangetroffen. Daarnaast troffen de speurders ook XTC, cannabis en druggerelateerde voorwerpen (weegschalen, …) aan.

 
Beide personen verschenen ondertussen ook voor de raadkamer en werden aangehouden.
(Bron Politiezone Noord)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder