Vechtpartij t.h.v. jeugdhuis Hob Nob – geweld tegen politie

In de nacht van 5 op 6 januari ontstond er een vechtpartij ter hoogte van jeugdhuis Hob Nob in Brasschaat. Bij de tussenkomst ter plaatse door de politie raakten verschillende inspecteurs gewond.
In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 januari 2018 ontstond er rond 2 uur tumult ter hoogte van het jeugdhuis Hob Nob in Brasschaat. Omdat er iets verderop in de kantine van voetbalclub Driehoek een politieman van Antwerpen in zijn vrije tijd aanwezig was, werd die door een aantal omstaanders gevraagd tussen te komen om de boel te bedaren. Ook de lokale politie van Brasschaat werd verwittigd. Nog voor die ter plaatse kon komen, had de politieman in burger reeds een slag met een scherp voorwerp in het aangezicht gekregen. Ook inspecteurs van de lokale politie Brasschaat raakten tijdens de interventie gewond.
De lokale politie van Brasschaat nam uiteindelijk twee minderjarigen mee naar het bureel. Een van de twee mocht na verhoor beschikken. De andere werd zaterdag voorgeleid bij de jeugdrechter en deze legde een maatregel ten aanzien van de minderjarige op.
Omwille van opmerkingen die worden geformuleerd ten aanzien de betrokken inspecteurs van de lokale politie Brasschaat wordt er een onafhankelijk onderzoek van het optreden gevraagd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *