Van “De Zevende Dag” naar KAS: Waar is Ken? Win vrijkaarten!


Met WAAR IS KEN? haalt KAS zonder meer een muzikale belofte naar de Kapel van de Heuvels. Zes maanden geleden stonden ze in ‘Bardot Club’ in Hollywood, voorafgegaan door twee clubconcerten in New York. Een meeting op Malibu beach met de muzieksamenstellers van Netflix opende nieuwe toekomstperspectieven. Eind april is er het tweede, langverwachte album “Rafelrand”.
Hun debuutalbum ‘Dwaaltuin’ werd een full-cd in een boek en verscheen ook op vinyl.
De titel van het nieuwe album heeft een link met Stabroek en Kapellen: ““Rafelrand” verwijst naar de rand van de stad – iedereen in de groep woont in kleine dorpjes of gemeenten…We mijmeren vaak over de stad en hebben vaak oog voor de aantrekkelijke kantjes van de stad – vaak worden die niet meer opgemerkt door de inwoners in grote steden – ze leven te gejaagd en zien die schone kantjes niet.  
Met hun nieuwe plaat ‘Rafelrand’  probeert ‘Waar Is Ken?’ opnieuw te verrassen met digitaal mos, 11 nummers die balanceren op de stoeprand van het drukke stadsleven. Tijd om te onthaasten op de ondertussen kenmerkende ‘Waar Is Ken?’- grooves, ondergedompeld in een bad vol welgemikte woorden. Afgelopen zondag  waren zij nog in “De Zevende Dag” te gast. 
 
Vrijdag 12 mei 2017 – 20.20 u (deuren 19.45 u) bij KAS: Kapel van de Heuvels, Waterstraat 30, Kapellen – Tickets: 20.00 € – Voorverkoop: 18.00 € (eindigt één uur voor aanvang concert) – www.kasattenhoven.be   
Wij mogen van KAS  2 x 2 vrijkaarten wegschenken. Stuur een mailtje voor 10 mei naar redactie@publipolder.be
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder