Uniek zomerkamp voor jongeren!

Ben je tussen 13 en 17 jaar en hou je van de natuur? Dan is het Junior Ranger Kamp van het Grenspark echt iets voor jou deze zomer! Een superleuk, avontuurlijk én leerrijk kamp voor wie graag in de natuur bezig is.
Het Junior Ranger Kamp wordt jaarlijks op initiatief van het Grenspark georganiseerd, dit jaar al voor de 10de maal. Een gevarieerd programma laat je op een leuke manier alles zien over de dieren, bomen en planten die er zijn in het Grenspark. Samen met een toffe begeleidingsploeg kan je o.a. volgende dingen doen: op stap met de boswachter en werken uitvoeren zoals de echte natuurarbeiders, op zoek naar bijzondere planten- en diersoorten, onderzoeken wat er in het water van de vennen leeft, vogels leren herkennen en observeren en nog veel meer. En tussendoor is er tijd genoeg voor spelletjes en plezier.
Overdag is het schitterende natuurpark grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide je werk- en speelterrein, ’s avonds logeer je in een kampeerboerderij, waar een lekkere stevige maaltijd op je staat te wachten.
Je hoeft niet altijd naar een verre exotische bestemming te reizen, ook dichtbij huis kan je heel veel ontdekken en leren over de bijzondere natuur.
Kamp data: van zaterdag 15 augustus tot en met donderdag 20 augustus 2015
Kampplaats: Kampeerboerderij Rommeshoef te Essen
Leeftijd : jongeren  van 13 tot 17 jaar
Lijkt dit je wel wat? Schrijf je dan snel in, of vraag nog wat extra info door een mailtje te sturen naar info@grensparkzk.be.
Wij kijken er alvast naar uit om je een uniek kamp te laten beleven.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *