Uniek boek over regionale landschappen in Vlaanderen voorgesteld

-boek-regionaal-landschap
Uit handen van de auteur Johan Van Den Bosch ontving Antwerps gedeputeerde voor Leefmilieu Rik Röttger samen met Stabroeks burgemeester Rik Frans het eerste exemplaar van het boek ‘Landschappen voor het leven’.
De lancering van het boek vond woensdag 12 februari plaats op het jaarlijks netwerkmoment van Regionaal Landschap De Voorkempen en is tevens het startschot van een heuse roadshow door Vlaanderen. Het boek zal de komende weken worden voorgesteld op een 10-tal statutaire algemene vergaderingen van regionale landschappen in Vlaanderen, maar de primeur was dus weggelegd voor Regionaal Landschap De Voorkempen.
Het is een uniek boek over de huidige werking van regionale landschappen in Vlaanderen, hun verleden en de toekomstige uitdagingen. De auteur is Johan Van Den Bosch,  landschapsecoloog en projectleider van het Nationaal Park Hoge Kempen. Het bevat, naast nooit eerder gepubliceerde feiten en cijfers, ook een persoonlijk verhaal en visie over regionale landschappen in Vlaanderen en gelijkaardige initiatieven in het buitenland.
Het boek is, in beperkte oplage, te koop bij Regionaal Landschap De Voorkempen
Bestellen kan op 03 312 87 11 of via  info@rldevoorkempen.be
Prijs: € 24,50 (excl. € 3,50 verzendingskosten)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder