Twintiger aangehouden na ontdekking cannabisplantage

KAPELLEN – Een 27-jarige Bulgaarse man is op dinsdag 2 juni opgepakt door de politie voor bezit, teelt en handel in cannabis. Afgelopen vrijdagmiddag voerde de politie van Kapellen een huiszoeking uit in de woning die de man huurde in de Zinnialaan in Kapellen. Daar trof ze 650 cannabisplanten, verschillende gsm’s, kleding, onderdelen van een droogrek voor cannabis, een weegschaal, cannabisresten en een notitieboekje met gsm-nummers, bedragen en data aan. 
Volgens de buurtbewoners woonde de verdachte al geruime tijd niet meer in het huis, maar zagen ze zijn neef nog regelmatig passeren. De verdachte beweerde het huis onder te huren en niks van de plantage af te weten.

Hij verscheen woensdag voor de onderzoeksrechter in Antwerpen, die hem onder aanhoudingsmandaat plaatste. Maandag verschijnt de man voor de raadkamer. Het gerechtelijk onderzoek wordt verdergezet.

(bron Politiezone Noord)

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder