Turnfeest Vrank en Vrij Hoevenen gaat niet door

Turnkring Vrank en Vrij Hoevenen vzw organiseert elke 2 jaar een turn- en dansspektakel. Ook dit jaar stond dit spektakel op het programma, meer bepaald op 14 en 15 maart 2020 in zaal Attenhoven in Hoevenen. Maandenlang werd er hard gewerkt aan de voorbereidingen, beide shows waren uitverkocht, iedereen was er 100% klaar voor.

De recente én zorgwekkende informatie over het CORONA-virus en de maatregelen om de verspreiding ervan tegen te gaan, hebben het bestuur van Vrank en Vrij doen beslissen om het turnfeest niet te laten doorgaan. We nemen daarbij onze verantwoordelijkheid voor het welzijn van  onze leden, lesgevers, vrijwilligers … maar ook van alle ouders en grootouders die zouden komen kijken.

Het was een moeilijke en pijnlijke beslissing. Maar we hopen dat het enkel uitstel en geen afstel is. We zoeken nu snel naar een nieuwe datum tegen het einde van het seizoen en hopen dat we dan alsnog alle inspanningen van de voorbije maanden kunnen laten zien aan een groot publiek.Meer informatie op www.vrankenvrijhoevenen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *