Try2fly – Opendeurdag Vliegclub Seppe


Try2fly is de slogan die Vliegclub Seppe op Breda International airport hanteert tijdens haar open dag op zondag 2 april 2017, tussen 13:00 en 17:00 uur voor potentiële nieuwe leden. Heb je altijd al graag aan de vliegsport willen beginnen, maar is het er nog niet van gekomen? Dan is dit je kans. Deelname aan onze open dag gaat per voorinschrijving, dus aanmelden hoort erbij. Alle ingeschreven deelnemers maken kans op een gratis proefvlucht!
Zelf vliegen is een uitdagende en afwisselende sport voor jong en oud (vanaf 16 jaar). Omdat de club werkt zonder winstoogmerk, kun je bij Vliegclub Seppe tegen kostprijs vliegen. Onze vliegschool is een gecertificeerde Approved Training Organisation (ATO) en werkt met zeer ervaren en enthousiaste instructeurs. De clubvloot bestaande uit 3 toestellen, worden tiptop onderhouden en voldoen aan alle luchtvaarteisen. PH-VSQ en de PH-NCD zijn een Robin 400, 4-persoons toestel. De D-EYAE is een Diamond Katana, een 2-persoons toestel. Vliegclub Seppe biedt je op de open dag een mooi programma aan om je bekend te maken met de vliegsport in het algemeen en met ‘de gezelligste vliegclub van Nederland’ in het bijzonder. Wat kun je zoal van ons verwachten? Na een warme ontvangst worden er verschillende presentaties gehouden door (bestuurs-)leden en instructeurs. Middels een mooie filmmontage laten we je zien hoe een vlucht wordt voorbereid en wat erbij komt kijken om een toestel te besturen. En we bieden je een rondleiding aan, waarbij je onder begeleiding een bezoek brengt aan de drie toestellen van onze clubvloot. Er is uitgebreid tijd voor een oriënterend (vrijblijvend) gesprek met een instructeur of een bestuurslid.
Je kunt je aanmelden via www.vliegclubseppe.nl onder de rubriek “actueel”.
Ben je al gebrevetteerd en wil je lid worden, meld je dan aan via “Lid worden”.
U vindt ons clubgebouw naast restaurant de cockpit. – http://www.vliegclubseppe.nl/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder