Trek je laarzen aan en ga deze zomer op natuurkamp in het Grenspark!

Zit je op de middelbare school, ben je tussen de 13 en 17 jaar en vind je het fijn om buiten in de natuur te zijn? Hou je van een avontuurlijk kamp in de natuur en vind je het bovendien niet erg om de handen uit de mouwen te steken om met z’n allen de natuur een handje te helpen? Dan is het Junior Ranger kamp echt  iets voor jou!

Het Junior Ranger kamp is een jaarlijks terugkerend initiatief van het grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide, waar 20 jongeren en hun begeleiders zich een week lang amuseren en spelenderwijs veel leren over het wel en wee van de natuur. Een gevarieerd programma laat je op een leuke manier alles zien over de dieren, bomen en planten die er zijn in het Grenspark. Een dag op stap met de plaatselijke boswachter om beheerwerken uit te voeren, vogels spotten en leren herkennen en als het weer meezit  waterbeestjes vangen met schepnetten, het kan allemaal. Kortom: er zijn heel leuke activiteiten waar je veel van opsteekt. ’s Avonds eten jullie samen op de kampplaats een stevige maaltijd en staan er nog allerlei spelletjes en avondactiviteiten op het programma.

Jullie zullen veel met de fiets naar de verschillende locaties rijden dus breng je fiets mee en zorg dat hij tiptop in orde is.
Dit jaar gaat het Junior Ranger kamp door van zondagavond 1 juli tot en met vrijdagavond 6 juli op de Kampeerboerderij Rommeshoef  (Rouwmoer 6, 2910 Essen). De deelnameprijs bedraagt € 100,00. 

Lijkt dit je wel wat? Schrijf je dan snel in door te mailen naar: info@grensparkzk.be, de plaatsen zijn beperkt. Als je eerst graag wat meer informatie wenst kan je ook mailen naar info@grensparkzk.be.

Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide
Putsesteenweg 129
2920 Kalmthout
www.grensparkzk.be


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder