Topeditie Stabroek Zingt 
 

De elfde editie van Stabroek zingt was weer top! De organisatie wist op zaterdag 7 juli, de massa aanwezigen aangenaam te verrassen met een avondvullend programma. Om 18.30 uur beet Luc Caals de spits af met een ode aan de overleden charmezanger André Hazes. De allerkleinsten betraden rond 20.30 uur het kleine podium waar zij onder begeleiding van juf Karen Kools vrolijke en bekende kinderliedjes zongen met de daarbij horende danspasjes. Daar de teksten op groot scherm werden geprojecteerd, waren er ook volwassenen die de liedjes van o.a. K3 meezongen.
Gastoptredens
De meezingavond werd op het groot podium ingezet met enkele nummers door het voorzingkoor. Om de zes à zeven liedjes  verzorgden enkele bekende artiesten een gastoptreden. Met Lissa Lewis, Zjuul Krapuul en Kristof Carpentier kwamen 3 zangtalenten uit Stabroek aan bod. Lissa heeft haar plaats in de Nederlandstalige hitlijst al lang veroverd. Ook Zjuul Krapuul, die een vaste klant is op Stabroek Zingt, is geen onbekende. Als het ‘notoir/beruchtste’ lid van Kastroof treedt hij in gans het land op. Kristof Carpentier was het ‘groentje’ van de avond, maar dat was er niet aan te zien. Luid aangemoedigd door een bende fans, zong hij de pannen van het dak.
De songlist werd nog onderbroken door optredens van Baert Kaell en Laura Lynn.
Het werd een gezellige ontspannende avond waar de muziek centraal stond. De organisatie mag trots zijn op deze geslaagde 11de editie!
 
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

2 reacties

  1. Stabroek. , u was geweldig !!! Voor het massale meezingen, dansen , ambiance en de talloze complimenten , bedankt, bedankt. Wij zijn een dolgelukkig comité.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder