Top PVDA te gast in kapel Heuvels

Katrien Gernaey en Lynn Driesen

Stabroek krijgt eigen afdeling
Peter Mertens, Raoul Hedebouw en Jos D’Haese zijn zondag te gast in de kapel van de Heuvels. Ze hebben het over hun verkiezingsprogramma. Meteen wordt ook gestart met een eigen afdeling in Stabroek.
Stabroek, Kapellen – “In Brasschaat, Kalmthout en Kapellen hebben we al eigen afdelingen. Tot nu was Stabroek onderdeel van onze Kapelse afdeling, maar omdat het aantal leden zo steeg, besloten we om in de poldergemeente van start te gaan met een eigen afdeling. Lynn Driesen (32) gaat daar de afdeling trekken”, zegt Katrien Gernaey (34) van PVDA Kapellen. Zij neemt op 26 mei deel aan de verkiezingen vanop de 18de plaats op de lijst voor het Federaal Parlement.
“We richten onze pijlen op de groeiende kloof tussen arm en rijk, op het klimaat, eenheid van België en eerlijke belastingen. Onze nationale kopstukken komen daar meer over vertellen in de kapel van de Heuvels. Deze locatie is niet toevallig gekozen, want de voormalige kapel ligt echt op de grens Kapellen-Stabroek en het is precies in Stabroek dat we een nieuwe werking opstarten”, aldus Lynn Driesen.
Info: zondag 3 maart is iedereen vanaf 14u welkom in de kapel van de Heuvels, Waterstraat 30, Kapellen.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *