Toneelkring Putte-Ertbrand speelt "De Vrouwenzot"


Januari en februari zijn traditioneel een hoogtepunt in Polder en Noorderkempen voor de Putse Toneelkring.  Denken we maar aan de succesvolle opvoeringen van de stukken van Ruud De Ridder, zoals ‘Bompa’, ‘Als ik de Lotto win’ , ‘Show in den Bungalow’.  Of de uit het leven gegrepen voorstellingen van Alex Van Haecke, zoals “De Rat van ’t Sint Andries”. Verschillende opvoeringen werden trouwens bekroond in Nationale en Provinciale  Toneelwedstrijden, waarin het Putse toneel een aantal prijzen wegkaapte.  
De laatste jaren heeft de Toneelkring zalen laten vollopen met de succesvolle toneelstukken van de bekende Kapelse auteur/acteur Jack Staal.
Vorig jaar liet Toneelkring Putte-Ertbrand 16 zalen vollopen met de komedie “Als ik de Lotto win” van Ruud De Ridder.  De reacties waren dan ook uitermate positief.

De Vrouwenzot
Onze toneelploeg heeft de voorbije maanden niet stil gezeten en heeft voor 2012 gekozen voor  “De Vrouwenzot” van de Antwerpse auteur/regisseur Charles Van den Bossche.   Met “De Vrouwenzot” kiest Toneelkring Putte-Ertbrand voor een fantastische muzikale komedie die nog maar op enkele plaatsen is opgevoerd en dus nog niet erg bekend is bij het grote publiek.  Maar net dit is voor de Toneelkring Putte-Ertbrand dan weer een uitdaging om er ook deze keer een geweldig succes van te maken.
Treden op in een regie van Lieve Van Aelst en met artistieke begeleiding van Ludo Van Bouwel: nieuwkomers Shauni Cobbaut en Matthias Van Look maken hun debuut in het Putse Gildenhuis.
Verder Erna Antheunissens, Brenden Callaerts, Joël Cobbaut, Shauni Cobbaut, Natasja De Beukelaer, Wendy De Clerck, Wesley Hendrickx, Diane Huguenay, Marc Kuypers, Willy Pringuet en     Matthias Van Look.

Voorstellingen
Voor volgende voorstellingen in het Gildenhuis, Partizanenstraat 1 te Putte-Kapellen, kunnen kaarten worden gereserveerd :
– Vrijdag  20, 27 januari en  3, 10, 17 februari en 2 maart 2012 om 20 uur
– Zaterdag 14, 21, 28 januari en 4, 11, 18, 25 februari en 3 maart 2012 om 20 uur
– Zondag 29 januari en 26 februari 2012 om 14 uur
Algemene inkom : 6 euro.
Een deel van de opbrengst is voor “het goede doel”. Reserveren kan op GSM-nr  0477 – 99 36 40  – Ludo & Diane Geerts-Huguenay, Driehoek 63, Putte-Stabroek
Bestelde kaarten te betalen via overschrijving op BE15 7310 1092 7730 op naam van Toneelkring Putte-Ertbrand.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *