Tieners sluiten zomer af op T-DAY

Op woensdag 24 augustus 2011 is het weer zo ver! Dan verwachten we meer dan 3500 tieners op de intussen 6de editie van T-DAY, hét tienerfestival.  Het militair domein van Brasschaat zal weer vol tieners stromen voor een dag vol gratis fun en avontuur.
Het festival is voor alle tieners van 12 tot 16 jaar, je vooraf inschrijven hoeft niet!
Tussen 10u en 17u kan je er gratis deelnemen aan tal van workshops zoals graffiti spuiten, airbrushtattoos, henna, beatbox, photoshoppen, animatiefilmpjes maken…
Wil je de vetste dancemoves laten zien op een feestje, doe dan zeker mee aan de dansworkshops! Poppin’ & lockin’, breakdance, modern ballet,clipdance… zelfs capoeira kan je leren!
Voor de avonturiers  is er een klimmuur, een hindernissenparcours over water, een dirtbikeparcours, bungee trampolines en zelfs zweefvliegen!
Skaters nemen best hun plank mee, er zal speciaal voor hen een skatepark op T-DAY staan!
Voel je het dan nog steeds kriebelen dan kan je leren worstelen, boogschieten of een trikke uitproberen.
Voor de tieners die houden van gamen is er opnieuw een gamehall voorzien met o. a. flipperkasten, games op groot scherm en een lanparty. Al die computers beu gezien? Schrijf je dan ter plekke in voor het Belgisch Kampioenschap Kunstlaptopslingeren voor Junioren! Je kan er mooie prijzen winnen!
Niemand die zegt wat je moet doen, alles kies jezelf. Je kan ook gewoon de hele dag rondhangen op bv. de chill-outs. Ook de honger wordt gestild, er zal drank en eten aan binnen-het-zakgeld-budget-prijzen verkocht worden.
Ouders zijn absoluut verboden, dit jaar laten we ze gewoonweg niet meer binnen! Zo kunnen de tieners ongestoord hun gangen gaan op T-DAY. Er zijn medewerkers die alles in goed banen leiden.
Natuurlijk is er nog massa’s meer te vinden op T-DAY, dit is slechts een tipje van de sluier.

Wil je graag alles weten over T-DAY, check dan zeker de website: www.t-day.be  of volgens ons via Facebook
Er worden begeleide fiets- en buspools vanuit de verschillende gemeentes georganiseerd. Meer info hierover vind je eveneens op de website. T-day belooft opnieuw een leuke dag te worden voor iedereen. Voor dove tieners en jongeren met een handicap wordt extra begeleiding voorzien. De ingang zal, ondanks de vermelding op de flyer, niet via de Ploegsebaan zijn, maar via de Verbindingsweg! Gelieve de wegwijzers te volgen! Een plannetje vind je op onze website.

T-Day 2011 is een intergemeentelijk tienerfestival. Het is een samenwerking tussen de gemeenten Berendrecht, Zandvliet, Lillo, Brasschaat, Brecht, Ekeren, Kalmthout, Kapellen, Essen, Stabroek, Wuustwezel, het JACpunt, de provincie Antwerpen, het militair kamp Brasschaat, Yiehaa vzw, Ludentia Vrije Tijd en MSC Ahlan.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *