Win vrijkaarten voor Theaterthriller Constance & Mathilde te Stabroek


Op zondag 19 februari 2017 wordt in de Moorlandzaal te Stabroek de theaterthriller Constance & Mathilde,  met An (Doortje) Tuts en Nele Bauwens opgevoerd.  Een productie van KOORTZZ in een regie van Vitalski.
Een uiterst luguber avontuur met in de hoofdrollen de jonge, ogenschijnlijk onschuldige Constance (Nele Bauwens) en haar geheimzinnige stiefmoeder Mathilde (Ann Tuts).
Op een onheuglijke dag komen deze twee alerte dames op het idee zich te wreken op ieder die hen ooit in de weg stond. De dames vertrekken naar de Franse Ardennen, op zoek naar een conciërge door wie Mathilde ooit werd lastiggevallen.  Ze belanden in een vergane, grimmige kostschool diep in de bossen.  Al snel lopen de dingen uit de hand. Een bloedstollend verhaal ontrolt zich, zonder weerwolf maar wel met “weervarken”, een spookhuis en een zeer akelige bultenaar, goed mogelijk een seriemoordenaar.
Tegelijk leren Constance en Mathilde elkaar ook écht kennen … Bloedmooie vrouwen verbergen altijd meer dan u wil weten. Een indringende hommage aan de retro thriller.  Donder en bliksem rollen over de scène, deuren piepen, vloeren kraken,  een mes blikkert in het donker en bloed drupt van de muren.
Er wordt gegild, gestorven, gevochten en gevlucht, niet zonder hier en daar een kwinkslag maar absoluut bloedstollend van begin tot eind.
De voorstelling heeft plaats op zondag 19 februari in zaal Moorland te Stabroek. Deuren open om 14.00 uur, aanvang 14.30 uur.
Inkom : 13 € vvk, 15 € aan de kassa, senioren en studenten 2 € korting; cadeaucheques van gemeente Stabroek worden aanvaard.
Info en reservatie: cultuurdienst, 03 210 11 75, reservaties@stabroek.be
Organisatie : cultuurraad Stabroek (ism Seniorenraad Stabroek)
Wij mogen van de cultuurraad 5 x 2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers. Stuur voor 16 februari een mailtje naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder