Tentoonstelling “Eigen – aardige hobby’s” te Kapellen

Zondag 15 september, dag van de landbouw, draagt Landelijke Gilden Kapellen & Hoevenen op een “eigen – aardige” manier haar steentje bij in het kader van land- en tuinbouw.
Van 9 tot 18 uur kan u in ’t Bruggeske, Hoevensebaan te Kapellen,een bezoekje brengen aan onze tentoonstelling van niet alledaagse hobby’s. Wat we zullen te zien krijgen, gaan we nu niet allemaal vertellen, maar toch willen we even de sluier oplichten.
Meerdere van onze leden zijn kunstenaars met penseel, potlood of laspost en stellen hun recentste werken voor. Kruiden en groenten kweken op 1 m² kan aanstekelijk werken om het ook eens uit te proberen. Onze koks die tijdens de laatste bloemenmarkt op het Dorpsplein hapjes presenteerden, zijn van de partij om u te verrassen met enkele nieuwe composities.
Bloemstukken ter plaatse door onze bloemschikkers gemaakt, worden verkocht ten voordele van de Kinderboerderij van MPI Zevenbergen.
Siertouwen, springtouwen en andere touwen worden tijdens de tentoonstelling op vraag gedraaid door onze ploeg touwdraaiers.
Kinderen kunnen hun hart ophalen bij het schilderen van een heuse kinderboerderij, zij ontvangen bij het verlaten van de tentoonstelling een gezonde snoep.
Voor een gezellige babbel tussen pot en pint kan je terecht in onze cafetaria.
Onze leden deelnemers staan klaar om een woordje uitleg te geven bij het beoefenen van hun hobby. Wij zijn fier dat er zoveel talent schuilt onder hen.
Kom zeker een kijkje nemen en breng familie (kinderen, kleinkinderen of achterkleinkinderen), vrienden, buren en kennissen mee. Onze deelnemers zullen uw bezoek ten zeerste op prijs stellen.
De toegang is gratis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *