Team 2040 in Berendrecht-Zandvliet-Lillo

De ploeg van drie partijen met aanhangers die opkomt onder de naam Team 2040

In Berendrecht-Zandvliet-Lillo komen de SP.a, CD&V en Open VLD bij de verkiezingen samen op onder de naam ‘Team 2040’. Lijsttrekker is districtsburgemeester Marcel Bartholomeeussen (SP.a). Hij wordt gevolgd door Sandra Suykerbuyk van de CD&V. Schepen Dirk Daems (Open VLD) komt op de derde plaats.
De huidige voorzitter van de districtsraad, Karel Hendrickx en Zander Vliegen (beiden SP.a) zullen belangrijke plaatsen innemen. Dat geldt ook voor districtsschepen Rul (CD&V) en raadslid Nathalie Aertssen. De definitieve samenstelling  van de lijst wordt begin juni bekend gemaakt. Hoe dan ook zal hij 8 kandidaten van de SP.a-strekking tellen, 4 van CD&V en 3 van Open VLD. Er zijn vijftien zetels te begeven.
Wie lijstduwer wordt is niet geweten. Het zal in ieder geval iemand van de socialisten zijn vermits de laatste twee plaatsen ingenomen worden door kandidaten van de SP.a. ‘Een coalitie met andere democratische partijen in het district zal worden getoetst op hun meerwaarde en programma’ zei Bartrholomeeussen. Het gaat dan om de lijst Burgerbelangen en om Polderbelangen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder