Tatiana Hermans uit Stabroek is een van de finalistes voor Miss Fashion 2023

STABROEK – Tatiana Hermans (24) is een van de finalistes die het op 22 oktober zal strijden voor de titel van Miss Fashion. De missverkiezing is voor jonge dames tussen 16 en 26 jaar en heeft als doel om vrouwen in staat te stellen de beste versie van zichzelf te zijn en elkaar te inspireren.

Een van die finalistes is Tatiana Hermans uit Stabroek. “Ik twijfelde al heel lang om mee te doen aan een missverkiezing”, begint Tatiana. “In 2019 heb ik me meerdere keren ingeschreven voor een verkiezing, maar nooit voelde ik me er 100% goed bij. Bij Miss Fashion is dat wel zo, omdat ik volledig achter hun visie sta.”

De finale is pas in oktober, maar ze heeft al een weg moeten afleggen bij Miss Fashion. “Eerst was er een casting bij NNBeauty, sponsor van Miss Fashion. In de halve finales waren er workshops en een catwalk.” En nu een laatste rechte lijn richting de finale. “Er staan veel activiteiten gepland, zoals catwalk training, modeshow en een dansles. Daarin worden we heel goed begeleid.”

In dit avontuur hoopt Tatiana vooral te groeien als mens. “Op het einde van Miss Fashion wil ik zeggen dat ik een sterke vrouw ben geworden. Ik hoop andere meisjes, vrouwen te kunnen inspireren, want we zijn er om elkaar te steunen.” Haar twijfels hoopt ze ook aan de kant te zetten. “Ik ben maar 1m56, dus ik ben niet groot. Maar bij Miss Fashion werd het al snel duidelijk dat het draait over de totaliteit van elk meisje.”

Daarnaast is Tatiana bezig aan de eerste stappen in het werkleven. “In het middelbaar heb ik kinderzorg gestudeerd in BSO. Ook al zeiden ze tegen mij dat je vanuit BSO geen bachelor kon halen, heb ik dat toch gedaan. Hopelijk kan ik dit jaar afstuderen als kleuterjuf aan de AP Hogeschool. Kinderen laten opgroeien tot zelfstandige kinderen vind ik fantastisch.”

Haar avontuur kan je volgen via Instagram (Hermans Tatiana) en je vindt haar terug in Nui Poké, haar sponsor waar je Poké Bowls kan eten. Stemmen kan je binnenkort doen. Hoe dat moet, lees je binnenkort op haar Instagrampagina.

(Joppe De Hert)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *