Talent in de tuin verrast met talentvolle muziekbands

Het optreden van het duo “Madame Madeleine” bij de familie Baltussen

Op verschillende locaties in Berendrecht en Zandvliet werden muziekliefhebbers op zondag 19 mei verrast door zes gezellige kleinschalige tuinconcerten, tijdens de activiteit “Talent in de Tuin”.  Bezoekers konden met de fiets of  al wandelend van de ene tuin naar de andere waar bands  uiteenlopende muziekstijlen speelden. De optredens duurden 30 minuten en startten stipt op het uur. Zo kreeg men de kans om zich vlotjes van de ene naar de andere locatie te begeven.
Het werd overal een komen en gaan in de tuinen en iedereen was enthousiast over de diverse muziekstijlen. Voor ieder wat wils!
Bij Blidscap in de Conterscherp trad het koor “Allemaal Zangers” op.  In de tuin bij de familie Vliegen in de Walenhoek kwamen de liefhebbers van late sixtiesrock aan hun trekken met het optreden van de “Roger Lesley Band”. In het Suikervoetpad bij de familie Baltussen liet het “Madame Madeleine Duo” met hun pop- en jazzsongs je wegdromen in een unieke intieme sfeer. “GuitaRaf “ bracht akoestische oldies in de tuin van de familie Van Iersel, in de Ruytermansweg. Het koperensemble “Sonorum Ementes” vergastte de aanwezigen op zachte en warme klanken van blaasinstrumenten in de tuin bij familie De Lie in de Schouwvegerstraat. Aan de Hagelbergkapel bracht “Hans Mortelmans & Groep”, Antwerpse gypsy jazz, gezongen met een tongval van Wannes Van de Velde.
Ondanks het mindere goede weer, was in het district toch veel volk op de been.Een teken dat dit initiatief zeer gewaardeerd wordt!  

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *