Succesvolle wandeldag van 'Breek de Stilte' te Putte

spotlight


Op zondag 8 september organiseerde ‘Breek de stilte’ (een vereniging die opkomt alle mensen met een autismespectrumstoornis in de regio Antwerpen-noord en Noorderkempen) voor de 17de keer een wandeldag met allerlei randanimatie aan het kasteel Ravenhof te Putte.
Omstreeks 10 uur startte de familiedag met een ontbijt. Hiervoor waren er 140 ingeschreven. Tijdens het ontbijt werd er een cheque overhandigd door ‘Mensenhulp’ aan Roger Edor, voorzitter van de vereniging, van maar liefst 5000 euro. Vanaf 14 uur kon er gewandeld worden, een toertje met paard en kar gemaakt worden en kon men smullen van lekkere pannenkoeken of een hamburger en genieten van een drankje in een zomerse temperatuur bij het optreden van talrijke artiesten.
Geen Breek de Stilte zonder bekende Vlamingen. Dit jaar kwamen Ben Rottiers, Danni Heylen en Hans De Munter naar de wandeldag afgezakt. Samen met zo’n 400 wandelaars stapten ze zo’n 3 km door het bos. De grote opkomst van wandelaars toonde aan dat het werk van de vzw zeer gewaardeerd wordt. Dankzij de talrijke gulle giften van sympathisanten en  sponsors kon de vereniging deze editie een cheque van 17.250 euro in ontvangst nemen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *