Succes Putse kermisloop zet zich voort

Maandagavond 8 oktober had de  7de editie plaats van de Putse kermisloop. Weerom een succes want het deelnemersveld stijgt nog steeds. 1441 volwassenen en bijna 300 kinderen stonden aan de start. Een klein buitje bij de start van de kidsrun en daarna bleef het droog, tenminste buiten toch. In hoeverre de talrijke supporters het droog hielden, zullen er misschien een aantal gevoeld hebben de dag erna. Vooral aan de Putse grens was het weerom drummen om een plaatsje te veroveren. Ook langs het parcours zat de sfeer er in.

Uitslag
En hij deed het weer Nick Van Peborg. Als eerste kwam hij over de meet na 10 km lopen. Het is voor hem vermoedelijk een soort van training want hij is meer gewend. Hij won in april in Antwerpen de 10 miles in een prachttijd en liet toen de 1 en 2 van vorig jaar, Alexander Diaz Rodrigez en Stefaan Van den Broek achter zich. Voor de 5de keer in 7 edities mocht hij het hoogste schavotje betreden en zo ook de taart met de fotofinish in ontvangst nemen.

Verder de eerste 3 van elke reeks.

5 kilometer loop: 1) De Grooff David, 2) De Backer Manuel 3) Samson Jente

10 kilometer loop: 1) Van Peborgh Nick 2) Adriaensen Jan 3) Dircken Lander

De volledige uitslag kan u terugvinden op www.kermisloop.be.

Goede doel
Een deel van de opbrengst wordt geschonken, net zoals de voorgaande jaren, aan ‘Breek de stilte’. Roger Edor kwam de cheque van 500 euro in ontvangst nemen. Nog een dikke proficiat aan de organisatoren.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *