Structureel onderhoud op de R2 t.h.v. Waaslandhaven-Noord

In de weekends van 27 mei en 3 juni werkt AWV verder op de R2 aan de rijstroken richting Nederland. Er wordt gewerkt van vrijdagavond 20u00 tot maandagochtend ca. 5u30.

Tijdens deze twee weekends wordt ook de Oudedijk opnieuw geasfalteerd. De weg krijgt er over een afstand van zo’n 200 meter, vanaf de afrit Waaslandhaven-Noord richting Keteldijk, een nieuwe asfaltlaag en markeringen. Het verkeer op de Oudedijk kan de werken passeren over één rijstrook. 

Omleiding voor vrachtverkeer

De omleiding voor vrachtverkeer +3,5 ton en ADR-vervoer werd vorige week aangepast omdat één van de sluisbruggen aan de Kallosluis aan de Melselebrug defect is. Vrachtverkeer rijdt tussen Waaslandhaven-Zuid (10) en Waaslandhaven-Noord om via de Kieldrechtsluis.
Gewone voertuigen kunnen wel via de sluisdeur of de tweede brug van de Kallosluis rijden. De omleiding gaat via calamiteitenroute U: afrit Waaslandhaven-Zuid (10), Steenlandlaan, Ketenislaan, Kallosluis, Oudedijk, oprit Waaslandhaven-Noord (11).

R2 richting Gent wordt aangepakt vanaf begin juni

Vanaf begin juni werkt AWV vijf weekends in de richting van Gent. In de weekends van 3, 10 en 17 juni blijft de Beverentunnel open. Het verkeer naar Gent volgt wel een omleiding via afrit Waaslandhaven-Noord en oprit Waaslandhaven-Noord (11). In de weekends van 24 juni en 1 juli is de Beverentunnel afgesloten in de richting van Gent. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder