Stratenloop in Zandvliet


De stratenloop in Zandvliet, die plaatshad op vrijdag 9 juni,  kende een toestroom van 117 deelnemers. De vijf kilometers werden gewonnen door Marijke Jacobs, tweede werd Caro Henderickx en derde  Sofie Rozendom. De tien kilometers werd bedwongen door Petra Bresseleers, tweede werd Christel van Gaver en derde Daisy Rebech. In de 2,5 km ging de eerste plaats naar Dries Mennes, de tweede naar Robin van Wijck en de derde naar Luca Balemans. Het vertreksein werd gegeven door schepen  Marcel Bartholomeeussen en minister Kris ¨Peeters die met een ploeg meedeed eindigde verdienstelijk in de achterste gelederen van de tien kilometer.
Wie na Zandvliet de smaak te pakken heeft kan deelnemen aan de avondjogging in Lillo op vrijdag 30 juni, aanvang 20 uur of op de stratenloop in Berendrecht op 28 augustus, aanvang 18 uur aan café Berendrecht Sport, Monnikenhofstraat te berendrecht.
U kan inschrijven voor dit evenement via de website van de organiserende club. Zandvliet: www.zandvlietsport.be –  Lillo: http//lopersgroepputte.be – Berendrecht: www.bendrechtkoers.be
Deelname: vvk: 3 euro –  Kassa: 5 euro
 
foto’s: Staf De Lie/Romain Wouters

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *