Stiltewandeling in Ossendrecht

Zondag  3 november om 10.00 uur organiseert de Flor van Putte stichting weer een stiltewandeling met als thema: “Loslaten”.  

Begeleider is Patrick Fasseur uit Putte. Hij schrijft: “De bomen hebben een belangrijke boodschap voor ieder van ons. Door het vallen van het blad laten zij aan ons zien wat loslaten betekend. In deze periode van het jaar is het een uniek moment om even stil te staan en na te gaan wat zoal los gelaten kan worden. In alles wat geen bezieling meer heeft kan je loslaten om straks in de lente het nieuwe te verwelkomen. Vasthouden weer houdt ons ervan om te groeien, in deze tijd kan je makkelijker loslaten. Tijdens de stiltewandeling geef ik hierover een woordje uitleg, en in stilte laten we de inspiratie naar ons toe komen.”

De stiltewandeling zelf duurt ongeveer een uur, daarna kunt u gezamenlijk napraten onder het genot van een kop koffie of thee. Deelname €6 incl.koffie/thee na afloop (vooraf contant en gepast betalen aub.).
Iedereen is welkom! Vooraf aanmelden is niet nodig, u kunt zich deze zondag melden bij de receptie van de Volksabdij, OLV ter Duinenlaan 199 in Ossendrecht.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *