Sterke wedstrijd voor Mattias Raeymaekers in Stekene, ploegmaat Cordeel naar eerste winst


Mattias reed op 18 maart de regionale wedstrijd in Stekene. Samen met 3 ploegmaats ( Pieter Cordeel , Sieben De Valckeneer en Jorgen Geerts)

Het bleef een redelijk gesloten wedstrijd, een kopgroep van 5 man kreeg nooit meer dan 30 seconden en dat is met een peloton van 150 man onbegonnen werk. Mattias reed steeds zeer attent mee en liet samen met zijn teammakkers De Valckeneer en Geerts in de laatste ronde een opening vallen voor Pieter Cordeel zodat die met zijn sterke eindrush de zege kon behalen. Mattias liet zich net voor de sprint nog een beetje wegdrummen en bolde met een tevreden gevoel als 32ste over de streep. Volgend weekend rijdt Mattias waarschijnlijk op zaterdag in Anvaing(Henegouwen ) Het programma voor de komende weken is nog onzeker, het is als renner niet simpel als je team in de koersen waar je wil pieken ineens niet van start blijkt te gaan .

voorlopig programma:
3 apil : pk tijdrijden
4 april : Schoten
19-20-21-22 April Ardennen Challenge

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder