Stay Events zet artiesten uit onze regio in de kijker

Jan Van Looveren

STABROEK – Op 15 en 17 december zet Stay Events twee artiesten uit onze regio in de belangstelling. We beginnen op vrijdag 15 december met Jan Van Looveren.

Wie heeft er van deze sympathieke bakker van de Hoevensebaan in Kapellen geen brood of taart gegeten? Na zijn carrièreswitch kennen we Jan als bv in o.a. De Joery, Fackcheckers, en uit verschillende series. Hij is in Stabroek te gast in een uitverkochte zaal Moorland met zijn show “Loslaten” .

Lissa Lewis

Op zondag 17 december is het de beurt aan de Stabroekse Lissa Lewis. Eerder gekend als dochter van de Melando’s. Dit jaar brak ze definitief door met een “bijna” Zomerhit, geeft optredens in het Fakkelteater Antwerpen aan de zijde van Sandrine Van Handenhoven en staat ze in het Witte Paard van Blankenberge met een zomershow en nu Winterrevue samen met o.a. Jacky Lafon.

Bij ons brengt ze voor de derde keer op rij haar eigen uitverkochte Kerstshow met muzikale begeleiding van Alain Veresen.

Voor volgend jaar staan alvast Muzikantenstad, Luc Caals & Steven Mintjes en een themaconcert van Vic Smetley & the Bastards geprogrammeerd. 
Bekijk ons volledige programma voor 2024 op www.stayevents.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *