Start to run“Joggen voor beginners" in Kapellen

Start to Run “Joggen voor Beginners”, een organisatie van Atletiekclub Kapellen i.s.m. de Gemeentelijke Sportdienst van Kapellen, start op dinsdag 13 maart op de atletiekpiste in gemeentepark te Kapellen onder leiding van lesgever Betty Fockenier. Doel van het project “Joggen voor Beginners” is om iedereen na 10 weken zonder problemen 5 kilometer te laten joggen. De inschrijvingen voor deze cursus satrten op maandag 13 februari.
De officiële start wordt gegeven op dinsdag 13 maart om 20.30 uur en het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op dinsdagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretching inbegrepen).
Naast de groepstraining op dinsdag dienen de deelnemers nog twee andere dagen in de week individueel of in groep het trainingsschema af te werken op eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Na de laatste training wordt er een 5 km test afgenomen. Indien geslaagd – en wie zou hieraan nu twijfelen – ontvangen de deelnemers een “Start to Run”-diploma voor beginners en een medaille van de organisatoren.
Deze eindproef is gepland op dinsdag 29 mei op de atletiekpiste in Kapellen.
De inschrijving kunnen gebeuren op de Gemeentelijke Sportdienst, Chr. Pallemansstraat, Kapellen (gemeentelijk zwembad) of ON-LINE vai de KAPE-website www.ackape.be vanaf maandag 13 februari 2012.
De deelnemingsprijs bedraagt 20 € (sportverzekering inbegrepen) en kan betaald worden bij inschrijving op de Gemeentelijke Sportdienst of op de bankrekening van “Koninklijke Atletiekclub Kapellen” – IBAN-nummer : BE91-7755-9465-4376.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *