Stabroekse kasteeldagen in Ravenhof Putte

De tradionele Stabroekse kasteeldagen in het Kasteel Ravenhof, Oud Broek in Putte-Stabroek gaan door op 15 en 16 oktober.
Gedurende de twee dagen kan je boeken, cd’s en cdrom’s van de Stabroekse bibliotheek voor een prikje kopen. Telkens van 10 – 17 uur. Hetgeen wordt afgevoerd bevat heel wat interessante koopjes. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel. Een interessante gelegenheid om je boeken- en cdrek aan te vullen. Prima te combineren met een mooie herfstwandeling in het kasteeldomein en af te sluiten in het cafetaria van het kasteel waar de cultuurraad je graag bedient.
Op zaterdag 15 oktober van 10 – 17.00 uur, zetten de kasteeldames en –heren, de vaste gebruikers van het kasteel,  hun deuren open en laten het publiek kennis maken met hun bezigheden. Misschien is er wel iets bij naar uw gading om in een aangename omgeving een prettige en creatieve hobby te ontwikkelen.
Heemkring Molengalm biedt u de gelegenheid om (nog) eens kennis te maken met hun jaartentoonstelling in het kader van de herdenking van WOI. Beide dagen te bekijken tussen 10 en 17 uur.
Op zaterdag 15 oktober is er een praatcafé met Lize Spit de literaire revelatie van het jaar. Met haar boek ‘Het smelt’ debuteerde ze op weergaloze wijze. De ene druk na de andere verkocht uit, de filmrechten waren al verkocht voor het boek uitkwam, het boek krijgt zelfs een Engelse vertaling en een wereldwijde publicatie door dezelfde uitgeverij als die van Nobelprijswinnaar V. S.  Naipaul. Deuren open om  20.00 uur, aanvang 20.30 uur.  Inkom : vvk 6 €, kassa 8 €, reserveren bij cultuurdienst, 03 210 11 75, reservaties@stabroek.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder